Indonesië Dag 21: Sumatra - 2 augustus 2010
Vanochtend wakker geworden in een echt bed; heerlijk! Verder hadden we een rustdag. We moesten onze was wegbrengen, want echt niets was nog schoon. Ook een dokter bezocht, want ik heb natuurlijk weer iets opgelopen in de jungle en heb vannacht meerdere keren op de wc gezeten. Misschien was het het gekookte rivierwater, misschien was het het kapmes waarmee men het eten bereidde. Who knows? Maar we hebben nu medicijnen, dus dan zal het wel snel over zijn.
Hoi!
Eindelijk ben ik weer in de bewoonde wereld en heb ik weer de foto's kunnen bewonderen en een deel van jullie verhaal kunnen lezen. Wat maken jullie veel bijzondere dingen mee! Voorlopig zal dat nog even wel blijven, want er volgen nog genoeg mooie dingen!
Ik zit nu in Bangkok en ga van de week door naar het Noorden! veel plezier en geniet!
Groetjes, Yvette
Goedenavond daar aan de andere kant van de wereld! Met bewondering lezen we jullie verhalen en bekijken we jullie foto's. We realiseren ons dat we maar een topje van de berg zien, maar wat maken jullie een super trip!!
Geniet van elk moment en kom met mooie verhalen terug! Groetjes hans.
Hoi Anne en Hans, wij zijn net terug uit Canada en lees jullie geweldige verhalen tot nu toe. Al weer een beetje opgeknapt?
Helemal in een andere werelf en je bent al lekker aan het relativeren!
Goede reis verder en tot de volgende keer!
Lida
Is mooi om te lezen wat voor vrijwilligers daar allemaal betekenen, interessant om dat te lezen. Waar maken wij ons in Ned. allemaal druk om,.....
We blijven de verhalen lezen......doe de groeten aan Ronnie en Gladje... die zitten geloof ik bij jullie toch??