anne-hans.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom oponze reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarweons bevinden en waarwezijn geweest! Meer informatie overons en de reis diewe gaan maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voorde mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je metons meereist!

Anne & Hans

Alexa

Hoi Anne & Hans, wanneer gaat de grote reis beginnen? Ik ben zeer benieuwd! Ik ga jullie zeker volgens. Een veilige & avontuurlijke reis gewenst!! Gr. Alexa

Marlous

Wat onwijs leuk dat jullie deze gaan gebruiken!! :)
Ik ga jullie echt super missen...maar dan moeten we het vanaf november maar dubbel en dwars inhalen!
Ga lekker genieten! Doe alle dingen die je wilt doen en doe ook maar voorzichtig!
Ik ga jullie goed volgen via deze weg, dus dan maar veel verhalen en foto's posten!

Dikke knuffel,

Linda

Lieve Anne en Hans,

Wat een goed idee om zo'n site bij te houden, dan kunnen we jullie een beetje volgen!
Ga er samen heel erg van genieten!

liefs linda

Lida

Hoi Anne en Hans , het is nu wel gelukt om op jullie site te komen en ik heb me aangemeld.
Erg leuk om al jullie belevenissen te volgen. Nu aftellen naar de 12e !

Lida

inge

Hoi Anne en Hans,

Vanuit Frankrijk wens ik jullie alvast veel reisplezier!
groetjes Inge

Koning

Eerste reis is museum plein a.s. dinsdag denk...

:-)

marja

He maatje,

Nog twee schoolse dagen en off you go!! Te gek hoor!! Een heel fijne start van jullie avontuur.

Yvette

Onwijs veel plezier daar aan de andere kant! Geniet van alle mooie dingen om jullie heen, want het is geweldig daar!
Ik ga jullie site volgen! Helemaal leuk!
Mocht je nog tips nodig hebben, 1 mailtje is genoeg he;)

Marcel Koper

Hoi Hams en Anne natuurlijk, Ziet er zeer veel belovend en benijdingswaardig uit. Have a save trip an we will follow, ahum ja via deze site dus.

groet

Mia en Johan

Veel plezier met jullie droomtrip.
Wij blijven jullie, op afstand, volgen!
Geniet er van.

Lenny / Sjoerd

Hoi Hans en Anne,

Wens jullie een zeer energieke en spannende reis toe.....
We blijven de avonturen volgen!

groeten uit Brabant

corrie leen

He Anne en Hans! Een paar dagen onderweg en al zoveel bijzondere verhalen! School was je zeker na een paar dagen al vergeten, he Anne? Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Ik wens jullie een geweldige reis vol mooie ervaringen. Enne denk om je rug.... Groetjes uit Hoofddorp