Australië Dag 64 Sydney - 14 september 2010
Na een warme douche op de camping (ahhh, heerlijk na de koude douche van gisteren op de rustplaats) stonden we om 8u op het circuit. En...Hans, wat een mazzelaar, er waren 2 cursisten niet op komen dagen! Hij kon dus de hele dag meerijden. Bij deze superbike-school kun je alles huren, dus al snel was Hans er helemaal klaar voor. Hij op de motor en ik met het fototoestel op de tribune. De cursisten krijgen theorielessen en mogen 5 sessies rijden van elk zo'n 20 minuten. Hierbij rijdt men in groepen (levels). Hans heeft level 1 en 2 al eerder gedaan, dus mocht nu rijden in level 3. Aan elk groepje van 4 rijders is een coach gekoppeld. Deze rijdt voorop en geeft zijn cursisten aanwijzingen. Na afloop van de sessie krijgen de cursisten meteen feedback over zithouding, bochten enz. Ik kan me voorstellen dat je van zo'n dag veel leert. Hans vindt het de beste motorrace-school die hij kent. Hij kwam er weer moe maar voldaan van terug!
He Hans,
lukte het nog een beetje? Je hebt al maaaanden geen motor meer gereden.. Ik had wel verwacht een foto te vinden in het album, maar daar moet ik nog even op wachten denk ik.
Het blijft leuk om jullie verhalen te volgen, dus keep up the good work.
Groeten