Indonesië Dag 32 Lombok -13 augustus 2010
Vandaag teruggegaan naar Lombok en weer heerlijk gegeten en gezwommen bij het Italiaanse restaurant waar we al eerder deze week geweest zijn. Ook zijn we verhaal gaan halen bij het hotel naast ons, waar we eerder een ticket geboekt hadden voor de overtocht naar Gili. een van de medewerkers daar had ons veel te veel berekend en beloofde ons een directe ferry, maar bij aankomst in de haven moesten we ons kaartje gewoon omwisselen voor de public ferry en lang wachten. Weer een geval van 'oplichting' dus. We baalden als een stekker.
Uiteindelijk hebben we het voor elkaar gekregen dat we een deel van het geld terug hebben gekregen. Het gaat hier zo anders dan in Nederland: de hoteleigenaar zegt dat hij er niets van af weet en laat het ons zelf oplossen met de man die er schijnbaar wel 'werkt'. Deze krijgen we dan door de telefoon te spreken en ineens verstaat hij geen engels meer! Maar nadat we flink boos zijn geworden en het woord 'Politie' hebben uitgesproken, was het toch snel opgelost, maar jammer dat het zo moet...en het gaat ons niet om die paar euro, maar om het principe.
You have spoken the Magical word..... Police!
Jammer inderdaad dat het zo moet!
Nu verder genieten en leuke dingen doen!
Dikke kus
Hoi luitjes,
So, heb even een uurtje zitten lezen en foto's zitten kijken, maar ben weer helemaal bij hoor! Leuk, leuk.. vooral die jungletocht!
Geniet, geniet, geniet...............enne gooi die principes maar even aan de kant anders blijven jullie je ergeren :-)
Veel plezier. Ook met Ronald en Gladys.
X Es en ook van Bas