Indonesië Dag 28: Lombok -9 augustus 2010
Eenmaal aangekomen in Denpasar hebben we een taxi genomen om ons naar de ferry te brengen naar het eiland 'Lombok.' We wilden namelijk lekker rustig aan gaan doen op de eilanden die hieraan grenzen, genaamd 'Gilli Islands.' Hier schijn je echt een bounty gevoel te hebben. Tevens willen we ook een collegaatje van Anne gaan ontmoeten die momenteel als vrijwilligster werkzaam is bij een weeshuis op Lombok.
Na de lange rit hebben we heerlijk gegeten aan het strand en ook geskyped met onze ouders. Wat is dat toch leuk. Zij hebben via de webcam ook de zee kunnen zien, haha!
's Avonds heerlijk geslapen (afgezien van de super-grote-kakkerlak tussen onze lakens en een schreeuwende Anne, dat snap je wel) in een mooi strandhotelletje. Wel verdiend na het overslaan van zo'n 2 nachten, toch?
Hallo Hans en Anne.
Wij zijn op eigen gelegenheid naar de Gili eilanden gegaan via Bali.
aan de haven aangekomen hebben we een ticket gekocht voor de oversteek en transport naar de Gili eilanden.
op Lombok angekomen werd ons ons al verteld dat de we de laatste boot niet meer zouden halen naar Gili.
( wat achteraf bullshit was ) want de bootjes blijven varen want geld is geld, of we een slaapplaats wilde hebben (hotel) toen we zijden dat we een kamer zochten voor die nacht hebben we de hoofdprijs betaald voor een vies vuil stinkhok, we werden de andere dag opgehaald door dat busje.
Nog een waarschuwing : pas je ticket afgeven als je het kartje van de oversteek ziet.
Maar de eilanden zijn super mooi, alleen jammer voor Oplichting en Co